Νέα

Νέα

Ενημερωθείτε για τα τελευταιά νέα μας, τις επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο από τις επιτυχίες των ομάδων της Bianchi καθώς και για όλες τις ανακοινώσεις της εταιρίας, που σας ενδιαφέρουν άμεσα ή έμμεσα.
Test Ride Offer
Πέμπτη 25.05.2017

Test Ride Offer

Προς τους συμμετέχοντες των Test Rides της Bianchi.
+ -

Αγαπητοί Φίλοι,

 

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας και το χρόνο που διαθέσατε στο ξεχωριστό Test ride event, που διοργάνωσε η Bianchi σε συνεργασία με τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.. 

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι είστε οι πρώτοι αναβάτες στην Ελλάδα που είχατε τη δυνατότητα να οδηγήσετε τα 2 κορυφαία μοντέλα της εταιρείας Bianchi με τα οποία τρέχουν οι επαγγελματίες αθλητές της  ομάδας Jumbo Lotto.  Το Oltre XR4 και το Specialissima ήταν επανδρωμένα με την ολοκαίνουργια ασύρματη σειρά της Sram.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι για κάθε αναβάτη που έκανε test ride ένα από τα 2 ποδήλατα, θα του χορηγηθεί έκπτωση 20% στη περίπτωση που θα ήθελε να αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο Oltre xr4 ή Specialissima.  Η προσφορά ισχύει για ένα από τα 2 αναφερόμενα μοντέλα, είτε πλαίσια είτε με οποιοδήποτε σειρά και τροχούς κατασκευάζει η Bianchi αυτά τα 2 ποδήλατα.

Για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη προσφορά, θα θέλαμε μια γραπτή επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος σας στο info@bianchi.gr η οποία να συνοδεύεται με μια μικρή αναφορά στο test ride event καθώς και στις εντυπώσεις που σας άφησαν το Oltre XR4 αλλά και το Specialissima.  Είτε εναλλακτικά μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας απευθείας με το συνεργαζόμενο κατάστημα στο οποίο σας έδωσε τη δυνατότητα να οδηγήσετε τα 2 αυτά μοντέλα.

Ευχαριστούμε.

 

Με εκτίμηση,

Τμήμα πωλήσεων

Bianchi Ελλάδος    

Τετάρτη 12.04.2017

Oltre XR3

απόλυτη αεροδυναμική....απόλυτος έλεγχος !
+ -

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ OLTRE XR3
Όταν ο απόλυτος έλεγχος συναντάει την κορυφαία αεροδυναμική απόδοση στην νέα Oltre XR3!

OltreXR3

ΣΤΟΧΟΣ 
Ο στόχος μας ήταν με το νέο μοντέλο να επεκτείνουμε την διαθεσιμότητα του πλαισίου Oltre aero με Countervail τεχνολογία. Η νέα Oltre XR3 επωφελείται από το επαναστατικό πλαισίο της Oltre Xr4 που έχει πιστοποιήσει την ανταγωνιστικότητα του συμμετέχοντας στο υψηλότερο επίπεδο πρωταθλητισμού. Η Oltre XR3 προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό ελέγχου με το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εξελιγμένης αεροδυναμικής.

OltreXR3 OltreXR4

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ 
Το σώμα μας έχει ενεργό ρόλο στην αεροδυναμική πρόσφυση κατά περιπού 80%, επομένως η σωστή τοποθέτηση σώματος και η παραμονή στην πιο αεροδυναμική στάση είναι ζήτημα κρίσιμης σημασίας για να πετύχουμε γρήγορους χρόνους.

Aero

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ COUNTERVAIL
Με την καινοτόμο και πατενταρισμένη δομή ανθρακονημάτων Countervail® ενσωματωμένη στην νέα Oltre XR3 οι κραδασμοί όχι μόνο αποσβένονται άλλα ακυρώνονται άμεσα ενώ παράλληλα αυξάνεται η ακαμψία σε ολόκληρη την δομή του πλαισίου. Το αποτέλεσμα είναι ο αναβάτης να έχει μια ομαλή και πιο ξεκουραστη διαδρομή που του επιτρέπει να έχει καλύτερο έλεγχο και να κρατάει την καλύτερη αεροδυναμική στάση για περισσότερη ώρα δίνοντας του ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.


Countervail 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

FRAME

- Carbon Monocoque technology
- High strength + medium modulus carbon fibers with Countervail material
- Unidirectional carbon woven
- Aero shape and design
- BB set Press fit 86.5 x 41
- Internal cable routing
- Full carbon dropout with metal insert
- Weight in 55 size: 1110g (+/- 5%) 

Frame

AERO HEADTUBE

 - Tapered aero headtube 1.1/8” to 1.5”, inspired by Oltre XR4 profiles
 Aero Headtube

 
AERO SEATPOST

- Aero seatpost with integrated look and adjustable head clamp offset 25mm or 10mm
- Hidden seatpost clamp for perfect aerodynamic design and nice looking

Aero Seatpost 

FORK

- Full carbon 1.1/8” to 1.5” with Countervail material
- Head crown tube 1.5” with integrated design for perfect head tube connection
- Wide blades
- Reactive geometry
- Super rigid
- Light weight
- Weight: 370g


Fork 

 RACING GEOMETRY 

 Geometry

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

SHIMANO DURA ACE 11sp Compact 50/34
Wheels: Fulcrum Racing Quattro LG

CAMPAGNOLO CHORUS 11sp Compact 52/36
Wheels: Fulcrum Racing Quattro LG

CAMPAGNOLO POTENZA 11sp Compact 52/36
Wheels: Fulcrum Racing 7 LG

SHIMANO 105 11sp Compact 52/36
Wheels: Fulcrum Racing Sport


ΧΡΩΜΑΤΑ

1D - CK16-Black glossy
1Z - Black-CK16/Graphite matt
ZB - Black matt-Black glossy/Black glossy-Black matt

Colors

Oltre XR4
Δευτέρα 23.01.2017

Oltre XR4

Το Oltre XR4 στέφτηκε ως το “Superbike” της χρονιάς από τον ιστότοπο Road.cc.
+ -

 

Το τελευταίο μοντέλο της Bianchi, Oltre XR4, με τη τεχνολογία Countervail, κέρδισε το αναγνωρισμένο βραβείο που εκδίδει η ιστοσελίδα Road.cc

Το μοντέλο Oltre XR4 στέφτηκε ως το “Superbike” της χρονιάς από τον αναγνωρισμένο ποδηλατικό διαδικτυακό ιστότοπο Road.cc.  Οι συντάκτες του Road.cc κατόπιν δοκιμών απένειμαν την κορυφαία διάκριση ποδηλάτου “Superbike της Χρονιάς” με βάση τις πιο εντυπωσιακές επιδόσεις μεταξύ κορυφαίων ποδηλάτων.  Κύρια χαρακτηριστικά ήταν η τεχνολογική και μηχανολογική καινοτομία, ο έξυπνος σχεδιασμός τα οποία οδηγούν σε αναβαθμισμένη απόδοση.   Η κριτική επιτροπή περιέγραψε το Oltre XR4 ως ένα «ελαφρύ αγωνιστικό ποδήλατο που αποδίδει την βέλτιστη επίδοση.  Είναι ευέλικτο και υπέρ άκαμπτο με απόλυτη κατευθυντικότητα».  Επίσης τo Oltre XR4 βγήκε δεύτερο καλύτερο στην κατηγορία «Ποδήλατο της Χρονιάς 2016-2017», ανάμεσα σε όλα τα ποδήλατα της αγοράς σε κάθε κατηγορία.

Το νέο αεροδυναμικό Oltre XR4 είναι το πέμπτο ποδήλατο που παρουσιάστηκε από τη Bianchi με την καινοτόμο και κατοχυρωμένη τεχνολογία Countervail®,  η οποία προσδίδει απόσβεση κραδασμών των ανθρακωνυμάτων.   Η υλοποίηση του Countervail® στο Oltre XR4 αποδίδει το μέγιστο αεροδυναμικό πλεονέκτημα και χειρισμό σε υψηλές ταχύτητες.

Πρόσφατα η Bianchi κατάφερε να πάρει όλα τα βραβεία για το 2016 που απένειμε το περιοδικό BDC-MAG, σε ηλεκτρονική ψηφοφορία που παρείχε στους αναγνώστες της. Τα μοντέλα Oltre XR4, Specialissima,και Infinito CV κατάφεραν να αποσπάσουν τα βραβεία του «Καλύτερου αεροδυναμικού ποδηλάτου», του «Καλύτερου ποδηλάτου σε ανηφόρα» και του «Καλύτερου ποδηλάτου μεγάλων αποστάσεων» αντίστοιχα. 

Το υλικό Countervail® το οποίο αποσβήνει το 80% των κραδασμών είναι μια επαναστατική τεχνολογία στο χώρο της ποδηλασίας καθώς η εξειδικευμένη χρήση του έχει δώσει την δυνατότητα για βελτιστοποίηση της απόδοσης.

.

Σύσταση για έλεγχο
Τρίτη 17.01.2017

Σύσταση για έλεγχο

για ποδήλατα τα οποία έχουνε πιρούνι με ντίζα ανθρακονημάτων
+ -Προς όλους τους καναλωτές Bianchi

Κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης της εταιρείας Bianchi, θέλουμε να εκδώσουμε μια σημαντική αλλά και επείγουσα προειδοποίηση ασφαλείας για ποδήλατα τα οποία έχουνε πιρούνι με ντίζα ανθρακονημάτων (carbon steerer tube). Η ακόλουθη ανακοίνωση δεν είναι ανάκληση αλλά σύσταση προς έλεγχο.    

Υπάρχει υποψία ότι πιθανόν κάποια ποδήλατα, ειδικά αλλά όχι αποκλειστικά και ΜΟΝΟ, Sempre και Intenso, δεν έχουν συναρμολογηθεί με βάση τις προκαθορισμένες διαδικασίες και αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει αστοχία υλικού με συνέπεια τη πιθανή πρόκληση ατυχήματος.

Η Bianchi πρόσφατα διαπίστωσε ότι κατά τη συναρμολόγηση κάποιων ποδηλάτων με ντίζα πιρουνού ανθρακονημάτων (carbon steerer tube), τοποθετήθηκαν λανθασμένα οι απαραίτητοι αποστάτες.  Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν  πάνω από το λαιμό του τιμονιού αποστάτες άνω των 5mm.  Η Bianchi προειδοποιεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει Carbon ποδήλατα με την συγκεκριμένη τοποθέτηση αποστατών, να σταματήσουν τη χρήση του ποδηλάτου τους.  Θα πρέπει να επισκεφτούν ένα εξουσιοδοτημένο Bianchi κατάστημα για να γίνει εκεί ο απαραίτητος έλεγχος.  Ο συνεργάτης μας θα αποσυναρμολογήσει το σημείο και θα ελέγξει για πιθανά ίχνη φθοράς στη ντίζα του πιρουνιού (carbon steerer tube). Στην  περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχει εμφανής φθορά(δείτε τις σχετικές φωτογραφίες), θα γίνει αίτηση αντικατάστασης του πιρουνιού.

Εάν η ντίζα του πιρουνιού σας (carbon steerer tube) έχει συναρμολογηθεί σύμφωνα με την ενδεικνυόμενη διαδικασία συναρμολόγησης, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το ποδήλατο σας. 

Ανεξάρτητα από τον τρόπο συναρμολόγησης του ποδηλάτου σας, παίρνουμε αυτό το συμβάν ως ευκαιρία να σας προτρέψουμε να κάνετε τον καθιερωμένο έλεγχο στο ποδήλατο  σας.

Όλα τα προϊόντα Bianchi είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ασφάλεια, εάν  χρησιμοποιηθούν σωστά.  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα Bianchi πλαίσια και πιρούνια ελέγχονται συνεχώς και πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Ευχαριστούμε για την ανάλογη προσοχή σας σε αυτό το σημαντικό θέμα ασφαλείας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας.

.

Athens Bike Festival
Τετάρτη 7.09.2016

Athens Bike Festival

Σας περιμένουμε από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στη Τεχνόπολη!
+ -

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Bianchi πιστή στο ραντεβού, σας περιμένει στο 7ο Athens Bike Festival από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016 στη Τεχνόπολη.
Εκεί θα μπορέσετε να να γνωρίσετε τη νέα γκάμα του 2017 από κοντά και να ενημερωθείτε για τις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Bianchi, που την καθιστούν κορυφαία εταιρία στον κόσμο.
Θα μας βρείτε στην Αίθουσα Δ12.


Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα

Bianchi Test Ride
Πέμπτη 10.12.2015

Bianchi Test Ride

14/12-31/12/2015 στο Marathon bikes
Διαδρομές
Πέμπτη 18.06.2015

Διαδρομές

Ανακαλύψτε προτάσεις για διαδρομές ή μοιραστείτε τη δική σας.
ΒΟΟΜ!
Παρασκευή 11.07.2014

ΒΟΟΜ!

O Lars Boom σαρώνει στο stage 5 του Tour de France.
+ -
1 of 15