Νέα

Νέα

Ενημερωθείτε για τα τελευταιά νέα μας, τις επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο από τις επιτυχίες των ομάδων της Bianchi καθώς και για όλες τις ανακοινώσεις της εταιρίας, που σας ενδιαφέρουν άμεσα ή έμμεσα.
Oltre XR4
Δευτέρα 23.01.2017

Oltre XR4

Το Oltre XR4 στέφτηκε ως το “Superbike” της χρονιάς από τον ιστότοπο Road.cc.
+ -

 

Το τελευταίο μοντέλο της Bianchi, Oltre XR4, με τη τεχνολογία Countervail, κέρδισε το αναγνωρισμένο βραβείο που εκδίδει η ιστοσελίδα Road.cc

Το μοντέλο Oltre XR4 στέφτηκε ως το “Superbike” της χρονιάς από τον αναγνωρισμένο ποδηλατικό διαδικτυακό ιστότοπο Road.cc.  Οι συντάκτες του Road.cc κατόπιν δοκιμών απένειμαν την κορυφαία διάκριση ποδηλάτου “Superbike της Χρονιάς” με βάση τις πιο εντυπωσιακές επιδόσεις μεταξύ κορυφαίων ποδηλάτων.  Κύρια χαρακτηριστικά ήταν η τεχνολογική και μηχανολογική καινοτομία, ο έξυπνος σχεδιασμός τα οποία οδηγούν σε αναβαθμισμένη απόδοση.   Η κριτική επιτροπή περιέγραψε το Oltre XR4 ως ένα «ελαφρύ αγωνιστικό ποδήλατο που αποδίδει την βέλτιστη επίδοση.  Είναι ευέλικτο και υπέρ άκαμπτο με απόλυτη κατευθυντικότητα».  Επίσης τo Oltre XR4 βγήκε δεύτερο καλύτερο στην κατηγορία «Ποδήλατο της Χρονιάς 2016-2017», ανάμεσα σε όλα τα ποδήλατα της αγοράς σε κάθε κατηγορία.

Το νέο αεροδυναμικό Oltre XR4 είναι το πέμπτο ποδήλατο που παρουσιάστηκε από τη Bianchi με την καινοτόμο και κατοχυρωμένη τεχνολογία Countervail®,  η οποία προσδίδει απόσβεση κραδασμών των ανθρακωνυμάτων.   Η υλοποίηση του Countervail® στο Oltre XR4 αποδίδει το μέγιστο αεροδυναμικό πλεονέκτημα και χειρισμό σε υψηλές ταχύτητες.

Πρόσφατα η Bianchi κατάφερε να πάρει όλα τα βραβεία για το 2016 που απένειμε το περιοδικό BDC-MAG, σε ηλεκτρονική ψηφοφορία που παρείχε στους αναγνώστες της. Τα μοντέλα Oltre XR4, Specialissima,και Infinito CV κατάφεραν να αποσπάσουν τα βραβεία του «Καλύτερου αεροδυναμικού ποδηλάτου», του «Καλύτερου ποδηλάτου σε ανηφόρα» και του «Καλύτερου ποδηλάτου μεγάλων αποστάσεων» αντίστοιχα. 

Το υλικό Countervail® το οποίο αποσβήνει το 80% των κραδασμών είναι μια επαναστατική τεχνολογία στο χώρο της ποδηλασίας καθώς η εξειδικευμένη χρήση του έχει δώσει την δυνατότητα για βελτιστοποίηση της απόδοσης.

.

Σύσταση για έλεγχο
Τρίτη 17.01.2017

Σύσταση για έλεγχο

για ποδήλατα τα οποία έχουνε πιρούνι με ντίζα ανθρακονημάτων
+ -Προς όλους τους καναλωτές Bianchi

Κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης της εταιρείας Bianchi, θέλουμε να εκδώσουμε μια σημαντική αλλά και επείγουσα προειδοποίηση ασφαλείας για ποδήλατα τα οποία έχουνε πιρούνι με ντίζα ανθρακονημάτων (carbon steerer tube). Η ακόλουθη ανακοίνωση δεν είναι ανάκληση αλλά σύσταση προς έλεγχο.    

Υπάρχει υποψία ότι πιθανόν κάποια ποδήλατα, ειδικά αλλά όχι αποκλειστικά και ΜΟΝΟ, Sempre και Intenso, δεν έχουν συναρμολογηθεί με βάση τις προκαθορισμένες διαδικασίες και αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει αστοχία υλικού με συνέπεια τη πιθανή πρόκληση ατυχήματος.

Η Bianchi πρόσφατα διαπίστωσε ότι κατά τη συναρμολόγηση κάποιων ποδηλάτων με ντίζα πιρουνού ανθρακονημάτων (carbon steerer tube), τοποθετήθηκαν λανθασμένα οι απαραίτητοι αποστάτες.  Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν  πάνω από το λαιμό του τιμονιού αποστάτες άνω των 5mm.  Η Bianchi προειδοποιεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει Carbon ποδήλατα με την συγκεκριμένη τοποθέτηση αποστατών, να σταματήσουν τη χρήση του ποδηλάτου τους.  Θα πρέπει να επισκεφτούν ένα εξουσιοδοτημένο Bianchi κατάστημα για να γίνει εκεί ο απαραίτητος έλεγχος.  Ο συνεργάτης μας θα αποσυναρμολογήσει το σημείο και θα ελέγξει για πιθανά ίχνη φθοράς στη ντίζα του πιρουνιού (carbon steerer tube). Στην  περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχει εμφανής φθορά(δείτε τις σχετικές φωτογραφίες), θα γίνει αίτηση αντικατάστασης του πιρουνιού.

Εάν η ντίζα του πιρουνιού σας (carbon steerer tube) έχει συναρμολογηθεί σύμφωνα με την ενδεικνυόμενη διαδικασία συναρμολόγησης, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το ποδήλατο σας. 

Ανεξάρτητα από τον τρόπο συναρμολόγησης του ποδηλάτου σας, παίρνουμε αυτό το συμβάν ως ευκαιρία να σας προτρέψουμε να κάνετε τον καθιερωμένο έλεγχο στο ποδήλατο  σας.

Όλα τα προϊόντα Bianchi είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ασφάλεια, εάν  χρησιμοποιηθούν σωστά.  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα Bianchi πλαίσια και πιρούνια ελέγχονται συνεχώς και πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Ευχαριστούμε για την ανάλογη προσοχή σας σε αυτό το σημαντικό θέμα ασφαλείας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας.

.

Test Ride
Τρίτη 15.11.2016

Test Ride

Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες και τις πόλεις διεξαγωγής των Test Ride !
+ -ΚΑΡΔΙΤΣΑ

22 Μαρτίου με 27 Μαρτίου 
Ποδηλατικό κατάστημα Ράπτη, Καραϊσκάκη 51, Καρδίτσα
• Δήλωστε συμμετοχή για Oltre Xr4  εδώ
• Δήλωστε συμμετοχή για Specialisimma  εδώ

 

ΤΡΙΚΑΛΑ

29 Μαρτίου με 2 Απριλίου
Ποδηλατικό κατάστημα Νούλα, Ελ. Βενιζέλου 15, Τρίκαλα
• Δήλωστε συμμετοχή για Oltre Xr4  εδώ
• Δήλωστε συμμετοχή για Specialissima  εδώ

 

Σύντομά θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες και πόλεις !

.

Athens Bike Festival
Τετάρτη 7.09.2016

Athens Bike Festival

Σας περιμένουμε από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στη Τεχνόπολη!
+ -

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Bianchi πιστή στο ραντεβού, σας περιμένει στο 7ο Athens Bike Festival από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016 στη Τεχνόπολη.
Εκεί θα μπορέσετε να να γνωρίσετε τη νέα γκάμα του 2017 από κοντά και να ενημερωθείτε για τις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Bianchi, που την καθιστούν κορυφαία εταιρία στον κόσμο.
Θα μας βρείτε στην Αίθουσα Δ12.


Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα

Bianchi Test Ride
Πέμπτη 10.12.2015

Bianchi Test Ride

14/12-31/12/2015 στο Marathon bikes
Διαδρομές
Πέμπτη 18.06.2015

Διαδρομές

Ανακαλύψτε προτάσεις για διαδρομές ή μοιραστείτε τη δική σας.
ΒΟΟΜ!
Παρασκευή 11.07.2014

ΒΟΟΜ!

O Lars Boom σαρώνει στο stage 5 του Tour de France.
+ -
2014 Bianchi Events
Πέμπτη 3.07.2014

2014 Bianchi Events

Που θα βρείτε την Bianchi το 2014.
+ -
1 of 15