Νέα

Aria

Παρουσίαση του νέου Aria

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ARIA
Ένα νέο μοντέλο που έρχεται για να επεκτείνει την εξαιρετική γκάμα αεροδυναμικών ποδηλάτων της Bianchi!

ΣΤΟΧΟΣ
Το ARIA είναι ένα γρήγορο, αεροδυναμικό ποδήλατο υψηλών επιδόσεων. Κατασκευασμένο για τους λάτρεις της ταχύτητας, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο σε όποια πρόκληση και να σας επιφυλάσσει ο δρόμος.
Με το Aria η Bianchi επεκτείνει τη γκάμα των αεροδυναμικών της ποδηλάτων με ένα νέο μοντέλο, το οποίο βασίζεται σε ένα εξαιρετικά αεροδυναμικό σύστημα πλαισίου-πιρουνιού, έτοιμο για κάθε είδους αγώνα δρόμου, αλλά και -με μια εύκολη μετατροπή- για τριαθλητικούς αγώνες.

Aria Object

FULL AERO
Προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη επίδοση σε μια διαδρομή, είναι απαραίτητο τόσο το ποδήλατο όσο και ο αναβάτης να έχουν τη μέγιστη αεροδυναμική απόδοση. Η Bianchi, για τη δημιουργία των νέων της μοντέλων δίνει μεγάλη σημασία στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης. Έτσι, ο εξελιγμένος αεροδυναμικός σχεδιασμός του ARIA είναι εμπνευσμένος από εκτεταμένες δοκιμές σε αεροδυναμική σήραγγα, αλλά και από τη συνεργασία με επαγγελματίες αναβάτες της Bianchi. Σε ένα ποδήλατο, η μέγιστη αεροδυναμική απόδοση επιτυγχάνεται όταν οι σωλήνες διαθέτουν τέτοιο σχήμα και δομή ώστε να μειώνουν στο ελάχιστο την αεροδυναμική αντίσταση. Για τον αναβάτη, η μέγιστη αεροδυναμική απόδοση επιτυγχάνεται με την κατάλληλη θέση του σώματος, η οποία επιτρέπει την ελάχιστη δυνατή αεροδυναμική αντίσταση –γεγονός το οποίο επιτυγχάνεται μόνο με γεωμετρία σκελετού και πιρουνιού η οποία επιτρέπει μια προωθημένη θέση του σώματος καθώς και μια ιδανική αγωνιστική γεωμετρία.
Αεροδυναμικό πλαίσιο συν αεροδυναμική στάση του αναβάτη, ισούται με Full Aero.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟ
Εκτός από ένα ποδήλατο υψηλών επιδόσεων στο δρόμο, το ARIA της Bianchi αποδεικνύει τον πολυμορφικό και ευέλικτο χαρακτήρα του στο τρίαθλο. Η επιθετική γεωμετρία του ARIA μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στους τριαθλητικούς αγώνες που απαιτούν επιδόσεις υψηλών ταχυτήτων.
Ο ειδικός σχεδιασμός του ARIA επιτρέπει την ιδανική ορίζοντια θέση του σώματος, απαραίτητη για την επίτευξη των γρήγορων ταχυτήτων στο τρίαθλο.
Η τοποθέτηση και η ρύθμιση των αερόμπαρων, η τοποθέτηση και η ρύθμιση της γωνίας της σέλλας και το ARIA είναι έτοιμο για τρίαθλο.
Στο δρόμο ή στο τρίαθλο, το ARIA είναι έτοιμο να βοηθήσει τον αναβάτη να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Triathlon

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

FRAME

- Aero shape frame design
- BB set Press fit 86.5 x 41
- Internal cable routing
- Double compatibility mechanic and electronic groupset
- Carbon dropout with metal insert
- Weight in 55 size: 1100g (+/- 5%)

Aero fork and seatstays are inspired by wind-tunnel tested TT and TRI Aquila CV model

Frame

 AERO HEADTUBE
- Tapered headtube 1.1/8” to 1.4”

Head

AERO SEATPOST
- Aero seatpost with integrated look and head clamp offset 20mm
- Hidden seatpost clamp for perfect aerodynamic design and nice looking
- Seatpost length:
• 250mm=44cm
• 300mm=47>50cm
• 350mm=53>61cm

Seatpost

 FORK

1.4” to 1.1/8” - Full carbon
- Down tube integrated design for improved aerodynamic
- Reactive geometry
- Rigid
- Weight: 370g

Fork

RACING GEOMETRY

Sizes

 

SPECS
CAMPAGNOLO CENTAUR 11sp Compact 50/34
Wheels: Vision Team 35 Comp